Hébergement web gratuit pour les auto-entrepreneurs,bloggeurs ,freelancers, web masters

Со нашите 7 дена гаранција за враќање на парите, не можете да тргне наопаку!
 • БЕСПЛАТНО!

  бесплатен веб хостинг

   Wordpress Hosting
  • 1 веб-страница

   простор на дискот од 5GB

   1 е-пошта (по преглед на вашиот целосен проект за да се избегне спамирање)

   1 FTP сметки

   1 бази на податоци

   Сообраќај и хитови неограничено
   Cpanel контролен панел

   Слободен веб-сајт градител

   Софткулозен еден клик инсталатор

   Wordpress ready

   Prestashop Ready

   SSL сертификат слободен
   Заштита од спам

   SiteLock безбедност

   Социјални медиуми алатки за управување

   Твитер авто-постер

   Free Attracta SEO

   Алатки за поднесување на бесплатни веб-директориуми

   Проверка на позицијата на клучни зборови

   генератор на мета таг
   Треба да купите нов домен од нас или да го префрлите вашиот сегашен домен за нас

   ако не сакате да го купите / пренесете вашиот домен, тогаш ве молиме изберете го нашиот бесплатен домен


   За брз преглед на вашиот бесплатен веб хостинг план (овој чекор е потребен само ако го користите нашиот бесплатен домен), ве молиме најавете се со вашата сметка на Фејсбук / Твитер!

   карактеристики со купи / пренос на доменот до нас

   Уредувач на зони

   Повеќекратна PHP верзија

   Ruby on Rails

   Вирусно скенирање

   Auto SSL

   Пренасочувања

   Фордард е-пошта
   Повеќе PHP INI

   ИП-блокатор

   Manager Index

   Cron Jobs
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
Вклучено во сите пакети
 • Certificats SSL gratuits
 • Trafic illimité
 • Protection contre les spams
 • Compte Cpanel
 • Outils de référencement gratuits
 • Outils de marketing Email
 • Soumission d'annuaire Web gratuite
 • Aucun script de bot n'est accepté
 • Les domaines gratuits tels que .tk, .ga, .ml, etc. ne sont pas acceptés
 • Les commandes avec des informations anonymes seront rejetées
 • Nous vérifions les comptes gratuits manuellement. Une fois approuvé, votre compte Cpanel sera configuré en 24 heures.